inloopmogelijkheden


Velen van ons kunnen het zich waarschijnlijk niet voorstellen; eenzaamheid. We vliegen van de ene afspraak naar de andere en hebben het altijd druk. Maar dit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Ouderen komen vaak alleen te staan omdat bijvoorbeeld hun partner is overleden. Of omdat ze steeds minder contact hebben met familie, vrienden of kennissen.
Wat als je regelmatig eenzaam bent? Het maatschappelijk activeringscentrum (MAC) van Rendiz is ondergebracht in het pand “beej Mooren naeve” te Horst. Bij beej Mooren Naeve zijn er inloopmomenten waar iedereen kan binnenlopen om in contact te komen met andere dorps- en buurtbewoners.

 

Een kopje koffie of thee drinken, een krantje lezen, samen een spelletje spelen, samen koken of meedoen aan een van de creatieve activiteiten die op dat moment gedaan worden. De inloop bij beej Mooren naeve is voor jong en oud, iedereen die behoefte heeft om andere mensen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Je bent even lekker de deur uit zonder dat je een heleboel hoeft te ondernemen.

 

Openingstijden van de inloop:

Dinsdag 13.00 - 17.00 uur
Woensdag 9.30 - 12.30 uur
Donderdag 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag 9.30 - 12.30 uur


Je kunt gerust alleen komen en een praatje maken met anderen. Natuurlijk mag je ook samen met iemand komen en met een van onze collega's kijken naar evt. vragen waar je mee zit. Misschien heb je graag hulp bij het invullen van formulieren? Zoek je vrijwilligerswerk in Horst of omgeving? Zijn er klusjes in huis waar je ondersteuning bij nodig hebt? Wij denken graag met je mee hoe we je kunnen helpen.

Ook kunnen inwoners van Horst met een ruime afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij beej Mooren Naeve werkervaring opdoen om vervolgens bij een (maatschappelijke) organisatie als vrijwilliger aan het werk te gaan. Daarmee is het voor iedereen mogelijk een plek in participeren.

 

Loop eens binnen bij beej Mooren Naeve: Jacob Merlostraat 11 in Horst
Tel: 077-3980003