Voor de Bekkerie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die kan meehelpen met de acquisitie van een tijdschrift wat in juli gelanceerd is. Deze glossy is gemaakt door én voor mensen met een beperking of een achterstand tot de arbeidsmarkt. Deze deelnemers werken bij de Bekkerie in Boekend via een werkervaringstraject of dagbesteding. Je denkt mee over hoe we ons tijdschrift kostendekkend kunnen uitgeven en zorgt voor de acquisitie d.m.v. advertentieverkoop. 

Wij zoeken iemand die:
- commercieel kan denken
- een netwerk van bedrijven in Venlo en omgeving heeft
- affiniteit heeft met zorgactiviteiten en het werken met deelnemers met een beperking 

Past deze functie perfect bij jou?
Stuur dan een e-mail naar magazine@debekkerie.nl.

Nieuws

Beej Mooren

Beej Mooren in Horst is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. Bij beej Mooren bevindt zich een eigentijdse lunchroom, een feestruimte en een escape room in blacklight. Je kunt er vergaderen, presentaties en lezingen houden of leuke activiteiten en workshops volgen. Beej Mooren biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangspunt…wat kan iemand wel!

Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie, een lunch of diner, een origineel cadeau of kies voor een van de vele activiteiten. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 11.00 - 16.00 uur
Donderdag 11.00 - 16.00 uur
Vrijdag 11.00 - 16.00 uur
Zaterdag 11.00 - 16.00 uur
Zondag 11.00 - 16.00 uur

Op de vrijdag is beej Mooren tot 16.00 geopend. Als u broodjes heeft besteld vóór 12.00 uur, dan kunnen we deze tot 17.00 uur leveren.

Facebook

ma 18 december 2017 15:49

De winnaar van onze broodjesschaal is..... Lemmen & Keijsers accountancy. Smakelijk!!!!

 
ma 18 december 2017 13:19

Zoals je misschien weet geeft Rendiz-locatie De Bekkerie een eigen magazine uit: Magjezien. Word jij ook Vriend van Magjezien? Je ontvangt onze glossy lekker thuis en je steunt ook nog eens een waanzinnig leuk initiatief. Met jouw bijdrage kunnen wij Magjezien namelijk blijven maken. Klik op een van de 'vriendschappen' voor meer informatie of stuur ons even een mailtje: magazine@debekkerie.nl

 
zo 10 december 2017 16:30

Bij beej Mooren kun je de komende weken "mijn droom" invullen. Deze word dan opgehangen in onze droom/wensboom. Op 31 december trekken we hier 2 winnaars uit om het nieuwe jaar goed te beginnen. De winnaars mogen met 2 personen heerlijk bij ons komen ontbijten. Wat is jou DROOM ?

 
ma 6 november 2017 11:35

Sharon heeft weer een visite kaartje getrokken :D #Mooilogisch is de winnaar! We nemen contact met jullie op!

 
za 4 november 2017 16:47

Wanneer mogen we zo'n mooie foto van jullie maken? Ook zo leuk versierd als deze bende leden, die geprobeerd hebben om uit de escape room te ontsnappen :D het was weer een leuke zaterdag met gezellige gasten!